6 maart 2024

De 10 mooiste vrijstaande vakantiehuizen in Nederland

leestijd: 5 minuten

Ben je van plan om een weekendje weg te gaan met vrienden of familie en heb je nog geen idee waarheen? Wij helpen je graag op weg. Met een helder overzicht van de 10 mooiste vrijstaande vakantiehuizen in Nederland, maken we jouw keuze makkelijker! Of misschien moeilijker? Geniet van een mooi vrijstaand vakantiehuis en laat de vakantie beginnen!

Op vakantie in eigen land met maximum privacy

Op vakantie vinden we het toch allemaal fijn om te genieten in volle rust en privacy? Nederland biedt tal van prachtige plekken waar je optimaal kunt genieten van een vakantie met maximale privacy. Of je nu kiest voor de serene sfeer van het platteland, de rust aan de kust, of de weelderige natuur in de bossen: bij Villaparte hebben we altijd een passend vakantiehuis. Wij zetten enkele van onze aangeboden vrijstaande vakantiehuisjes in Nederland voor jou op een rijtje.

Vrijstaande huisjes en villa’s huren in Nederland

Of je nu met een groot reisgezelschap op vakantie wilt of juist even lekker met zijn tweeën: een vakantiewoning ga je bij Villaparte zeker vinden. De vrijstaande vakantiehuizen zijn gelegen in heel Nederland. Overweeg om een vrijstaand huisje te boeken, waar je ongestoord kunt genieten van al het moois dat ons land te bieden heeft.

Villa De Bonte Specht

Met 6 personen geniet je in Villa De Bonte Specht van luxe verblijf. Callantsoog biedt een diverse omgeving met talloze mogelijkheden, variërend van actieve wandel- of fietstochten tot ontspannen dagen op het strand. De royale raampartijen creëren een naadloze verbinding met de natuur, waardoor je jezelf één voelt met de omgeving. De ruime tuin nodigt uit tot gezamenlijke momenten!

Witte Villa

De Witte Villa in Mechelen (Nederland) beschikt over alle luxe die je je kan wensen. Deze woning kan maar liefst 21 mensen verwelkomen én je kan er zalig vertoeven in het binnenzwembad of in de sauna. Dit vakantiehuis in Nederland is perfect geschikt voor een familieweekend maar kan ook dienen als vergaderlocatie op verplaatsing. Op zoek naar natuur? Dan is deze villa zeker geschikt.

Gelegen boven op de Schweiberg, nabij Mechelen, biedt het vakantiehuis een adembenemend panoramisch uitzicht op het Geuldal.

Unbrick One Sauna & Zwembad – Brinckerduyn

Een familie-uitje naar Friesland? Boek dan deze villa met een Unbrick One sauna en zwembad. Van alle luxe voorzien dus! Brinckerduyn is een vernieuwende villa gericht op duurzaamheid tot in de kleinste details. Zo beschikt het vakantiehuis over een verlicht oplaadpunt voor elektrische auto’s en volledig geïntegreerde zonnepanelen.

Met kort bij een groot natuurpark kun je eindeloos genieten van verschillende wandel- of fietstochten.

Villa Zeegser Duinen

Een vrienden vakantie in Nederland? In Zeegse vind je dit luxe vakantiehuis. Het heeft onder andere een whirlpool, een sunshower en een stoomdouche. Gezellig samen buiten koken kun je in de ruime buitenkeuken. Maximaal genieten dus! 

Bosvilla Vrouwenpolder

Je voelt je één met de natuur in deze bosvilla. Dit luxe vakantiehuisje in Nederland is geschikt voor vier personen. Hier geniet je optimaal van natuurlijke rust. De kust is vlakbij, dus je kunt ook lekker uitwaaien! In Bosvilla Vrouwenpolder kun je écht even ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

Vakantiehuis het Stalen Boshuis

Heerlijk ontspannen in Brabant? Dat ervaar je in het Stalen Boshuis! In dit vakantiehuis is er oog voor architectuur: bij de inrichting is gebruik gemaakt van staal, beton en glas, gecombineerd met modern comfort. Je kunt er mooie wandel- en fietstochten maken en ‘s avonds ontspannen in de Finse sauna!

Vakantiewoning Erfgoedpark de Hoop

Ontdek de luxe van vakantiewoning Erfgoedpark De Hoop: een bijzonder vakantiehuis voorzien van alle comfort. Gelegen op een klein vakantiepark op een unieke historische plek aan de rand van een natuurgebied, direct aan het Uitgeestermeer. Samen genieten in de natuur!

Pool Lodge

De Pool Lodge is een duurzaam vakantiehuis gericht op luxe, gelegen op het vakantiepark de Thijmse Berg. In het privé zwembad kun je volop ontspannen tijdens rustige dagen. Tegelijkertijd ervaar je met het hele gezin verfrissende waterpret en gezelligheid in het waterspraypark en het buitenzwembad van het park. Ontdek de verschillende activiteiten!   

Vakantiehuis Ridderstee Luxe 8

Een vakantie dichtbij het strand? Deze villa ligt 900 meter van het strand waar watersporters naar hartelust kunnen surfen, suppen of zeilen. Het vakantiehuis is luxueus en stijlvol ingericht, met 4 slaapkamers en een ruim buitenterras. Genieten met de grote G!

Villa Albatros

Maximaal genieten? Dat kan in deze elegante villa Albatros. Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte doe je in het ruime wellness-complex, gelegen op het vakantiepark. ’s Avonds kom je aan in een gezellig vakantiehuis en samen ontspannen jullie in de comfortabele woonkamer of op het ruime terras. Boeken maar!

Vrijstaand huisje boeken in Nederland

Ontdek de charme van het platteland, de rust aan de kust, of de bedrijvigheid van historische steden. Waar je ook voor kiest: een vrijstaand huisje huren in Nederland geeft jou de kans op een onvergetelijke vakantie. Ben je overtuigd en wil je een villa huren in Nederland? Bekijk dan gemakkelijk de voordelen, beschikbaarheden en andere informatie op onze website.

delen op jouw socials