De 5 leukste vakantiehuisjes in Overijssel

leestijd: 5 minuten

Ben je op zoek naar een leuk vakantiehuisje om te huren in Overijssel? Een vakantiehuisje in Overijssel biedt de ultieme setting om er gezellig op uit te trekken met z’n tweeën, familie of vrienden. Laat je betoveren door de charme van deze regio en geniet van een leuke vakantie in Nederland. En dat te midden van de rust en schoonheid die Overijssel te bieden heeft!

Heerlijk genieten van de natuur in Overijssel

Overijssel biedt een scala aan mogelijkheden om te genieten van de schoonheid van de natuur. Met glooiende bossen, uitgestrekte heidevelden en kronkelende rivieren biedt Overijssel de perfecte (vakantie)plek voor echte natuurliefhebbers. Je kan de stress van het dagelijkse leven echt achter je laten in de rust en natuur van Overijssel!

Perfect om helemaal te ontspannen

Overijssel de ideale setting voor een ontspannen vakantie. Laat de tijd even stilstaan terwijl je geniet van de rustgevende geluiden van de natuur, ontspan met een goed boek op het terras of bezoek een idyllisch dorpje zoals Giethoorn.

Ontdek de mooiste vakantiehuizen in Overijssel

Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje voor twee of een gezellige vakantie met het hele gezin: bij Villaparte bieden we verschillende opties voor een onvergetelijke vakantie. Bekijk de leukste vakantiehuisjes in Overijssel voor een unieke beleving in deze provincie.

1. Wellness Lodge 2

De Wellness Lodge 2 is een prachtige vakantiewoning ontworpen voor twee personen. In het vakantiehuisje kun je genieten van een traditionele opgietsauna, een verkwikkende regendouche met Sunshower en een luxueuze whirlpool. Gelegen te midden van de natuurlijke pracht van de Sallandse Heuvelrug en de Lemelerberg in Overijssel.

2. Anthropod

Een kindvriendelijk vakantiehuisje in Overijssel: deze unieke locatie bevindt zich in Heemserveen, op het Vakantiepark ‘ Rheezerwold. . In de buurt van dit huisje is er genoeg te doen! zowel binnen- als buitenzwembaden, een interactieve voetbalmuur, een tennisbaan, een basketbalveld en nog veel meer. En dat is nog maar het begin, want de omgeving biedt nog veel meer mogelijkheden. Vanuit de Anthropod ben je zo in Hardenberg, waar je kan winkelen in het moderne stadscentrum.

3. Woody Lodge Valerie

De Woody Lodge Valerie biedt een unieke ervaring voor 4 personen. Met een verhoogd plafond, geeft deze lodge een gevoel van ruimte en licht. Het gezellige vakantiehuis beschikt over een overdekt terras met een knusse houtkachel, afgeschermd door een glazen wand: perfect voor rustige momenten te midden van het groen. Met openslaande deuren bereik je het ruime, overdekte terras met een comfortabele loungehoek en vrij uitzicht. Genieten maar!

4. Tuinkamer de Waterjuffer:    B&B de Vrijstaten

Ben je met z’n twee op zoek naar een gezellige en romantische B&B? Perfect! Deze B&B ligt aan de bosrand waardoor je er echt de rust vindt. B&B de Vrijstaten bevindt zich te midden van het nationaal park, met een adembenemend uitzicht op de rustgevende rietpluimen en waterplassen. Een weekendje relaxen dus!

5. Appartement de Zwaan – B&B de Vrijstaten

Bij B&B de Vrijstaten vind je ook dit luxueuze appartement terug, geschikt voor max. 3 personen. Een fijne pelletkachel voor koudere dagen en een ruim terras met een prachtig uitzicht. Ontdek en geniet!

Vakantiehuisje in Overijssel huren

Vakantiehuisjes in Overijssel staan meestal op prachtige plaatsen in het landschap en dichtbij de mooiste natuurgebieden. Ontdek de charme van Overijssel tijdens je volgende vakantie door een vakantiehuisje te huren bij Villaparte. Check ook onze natuurhuisjes en andere opties. Voor iedereen hebben wij een vakantiehuisje om te huren!

delen op jouw socials