Ga naar de vorige pagina

Accommodatie

Wellness in de Drents-Friese weelde….

In het hart van de Friese natuur, vind je 34 premium vakantiewoningen, waaronder de Unbrick One Sauna & Zwembad – Brinckerduyn in een eigentijdse en authentieke omgeving.

Deze unieke vakantiehuizen zijn voorzien van diverse innovaties zodat je volledig duurzaam kunt genieten van de pure natuur en alle luxe. Verder vind je in de Unbrick One Sauna & Zwembad – Brinckerduyn een Snaidero designkeuken met gevulde wijnklimaatkast, M-line bedden met zelfgekozen kussens, Nespresso Vertuo machine, duurzaam designmeubilair, een oplaadpunt voor elektrische auto’s en fietsen, hoogwaardige domotica en klimaatregeling.

Wil je toch ook de omgeving verkennen dat vind je het uitgestrekte Natuurpark Drents-Friese Wold op korte afstand van dit kleinschalige park. Hier kun je eindeloos genieten van de wandel- of fietstochten.

Op Park Brinckerduyn zeggen ze: “De combinatie van luxe premium, kleinschalige aandacht en de weelde van de natuur noemen wij Green Boutique”. Dit heerlijke vakantiehuis is ook te huur voor 2 of 4 personen of boek de Unbrick One Sauna – Brinckerduyn zonder zwembad.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Friesland

Aantal Personen

2, 3, 4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?