Accommodatie

Veel luxe in de Achterhoek…

Vakantiehuis de Koolmees ligt op een kleinschalig vakantiepark in de Achterhoek. Wil je totale ontspanning beleven met je familie of vrienden? Op dit knusse vakantiepark “Onthaasten in de Achterhoek” ga je dit zeker vinden. Hier vind je de meest luxe vakantiehuizen met wellness faciliteiten.

Naast het genieten in Vakantiehuis de Koolmees is er in de omgeving ook zo veel moois te zien. Een absolute aanrader is het prachtige coulisselandschap met de mooiste kastelen en landhuizen. Naast de bijzondere cultuur vind je in deze omgeving ook veel gezellige restaurantjes waar je heerlijk kunt genieten van een lunch of diner.

En als je dan weer thuis komt na een dagje genieten van deze unieke omgeving, hoe fijn is het dan om ultiem tot rust komen in je luxe vakantiehuis? Zoals de eigenaren het beschrijven: “Geniet van de heerlijke geur, het geluid van de natuur, het vlammende houtvuur van de hottub en de sterren aan de hemel”.

Laat je verrassen hoe mooi de Achterhoek is.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Gelderland

Aantal Personen

4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?