Home » Accommodaties » Boerderij Cottage Les Landes de Gascogne
Beauziac,
 frankrijk

Boerderij Cottage Les Landes de Gascogne

Boerderij Cottage Les Landes de Gascogne is een unieke accommodatie voor 6 personen op een park van Center Parcs in de Lot et Garonne in Frankrijk. Dit gezellige vakantiehuis is een thema-cottage waarbij de inrichting is geïnspireerd op het boerenleven. Het heeft een privétuin en toegang tot de gemeenschappelijke moestuin. Hoe leuk is dat?

  • 6 personen
  • 3 Slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Privétuin met gemeenschappelijke moestuin
  • Overdekt zwemparadijs
  • Huisdieren toegestaan

Heb jij groene vingers…?

Op een park van Center Parcs in Frankrijk vind je Boerderij Cottage Les Landes de Gascogne. Dit is absoluut een unieke accommodatie midden in de natuur waarbij groene vingers gewenst zijn. Want tijdens je verblijf krijg je de verantwoording over een moestuin. Hoe leuk is dat?

Bij aankomst in Boerderij Cottage Les Landes de Gascogne zijn je bedden opgemaakt en liggen er handdoeken voor je klaar. Vooral de kleurrijke en knusse inrichting van de cottage gaan je verrassen.

Je zult genieten van het heerlijke vrije gevoel in de natuur maar ook van de diverse activiteiten die er op het park georganiseerd worden.

Het park heeft heel veel leuke faciliteiten voor jong en oud én een prachtig Subtropisch Zwemparadijs. Samengevat: een super locatie met kinderen en voor diegene die van groen houden.

Op dit prachtige park vind je Boomhuis Les Landes de Gascogne, ook voor 6 personen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Arnemuiden,

nederland