Home » Accommodaties » Boomhuis Les Landes de Gascogne
Beauziac,
 frankrijk

Boomhuis Les Landes de Gascogne

Boomhuis Les Landes de Gascogne is een unieke accommodatie voor 6 personen op een park van Center Parcs in de Lot et Garonne in Frankrijk. Naast dat het Boomhuis erg avontuurlijk is, is het ook zeer comfortabel. Alles is hier aanwezig máár dan tussen de boomtoppen, met een groen uitzicht vanaf je terras.

  • 6 personen
  • 3 Slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Uitzicht over de boomtoppen
  • Overdekt zwemparadijs
  • Huisdieren toegestaan

Avontuurlijk en comfortabel…

Op een park van Center Parcs in Frankrijk vind je Boomhuis Les Landes de Gascogne. Dit is absoluut een unieke accommodatie midden in de natuur, met een snufje avontuur en alle comfort die je je wenst. Want alles is er, van een heerlijke woonkamer tot complete keuken, van lekkere slaapkamers tot 2 fijne badkamers.

Bij aankomst in Boomhuis Les Landes de Gascogne zijn je bedden opgemaakt en liggen er handdoeken voor je klaar. Vooral op het hoge terras met panoramisch uitzicht kijk je je ogen uit.

Je zult genieten van het heerlijke vrije gevoel in de natuur maar ook van de diverse activiteiten die er op het park georganiseerd worden. Het nieuwe park heeft heel veel leuke faciliteiten voor jong en oud én een prachtig Subtropisch Zwemparadijs.

Samengevat: een super locatie met kinderen. Op dit park is ook de Boerderij Cottage Les Landes de Gascogne te reserveren voor 6 personen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk