Home » Accommodaties » Buitenhuis 4 – de Zanding
Otterlo,
 nederland

Buitenhuis 4 - de Zanding

Het Buitenhuis 4 – de Zanding is een modern en hip vakantiehuis voor 4 personen en ligt op een vakantiepark aan de rand van de Veluwe. Het vakantiehuis is de plek waar binnen en buiten één worden, waar je omgeven bent met pure materialen en warme kleuren zodat jij optimaal kan genieten.
  • 4 personen
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • Aan de rand van de Veluwe
  • Slaapzolder voor kinderen

De toekomst…

Het Buitenhuis 4 – de Zanding ligt op EuroParcs de Zanding. Dit bosrijke vakantiepark biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe.

Dit unieke vakantiehuis ligt op één van de mooiste stukjes Nederland, net buiten de bebouwde kom van het Veluwse dorpje Otterlo. In de directe omgeving vind je kilometers uitgestrekte natuurgebieden.

Een verblijf in het Buitenhuis 4 – de Zanding is een perfecte uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietsroutes op de heide en in de bossen. Ook zijn er heel veel leuke uitstapjes te doen in de buurt.

Met het creëren van het Buitenhuis 4 – de Zanding is een eerste stap naar het recreëren van de toekomst gezet. Hier voel je de vrijheid van buiten, met het comfort van binnen. Op EuroParcs de Zanding vind je ook Tiny House 4 – de Zanding, een uniek en knus Tiny House.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
nieuw
bij Villapparte

Donnersbachwald,

oostenrijk

Chalet Haus Rapunzel

Wald im Pinzgau,

oostenrijk

Chalet Wieserwald

Hellendoorn,

nederland

Wellness Lodge 2

De Koog,

nederland

Villapark Buytenplaats

Hengelo,

nederland

Unbrick One Sauna & Zwembad - De Weelderik

Saint-Maurin,

frankrijk

Vakantiehuis Gîte La Folie