Home » Accommodaties » Knus Tuinhuis in Sevenum
Sevenum,
 nederland

Knus Tuinhuis in Sevenum

Knus Tuinhuis in Sevenum is een heerlijk ruim vakantiehuisje voor 2 volwassenen (en eventueel twee kinderen) en ligt in het noorden van Limburg. Naast de slaapkamer is een living en een petit cuisine. Het romantische tuinhuis is ingericht in een eigen Franse stijl met blauw. Je uitzicht is volledig op de tuin gericht, zon en schaduw van de oude bomen.

  • 4 personen
  • 1 slaapkamers (met Lit de Armoire oftewel een kastbed)
  • 1 badkamer
  • Natuur zwembad (gemeenschappelijk)
  • DutchTub en de sauna privé te huren
  • Huisdieren niet toegestaan

Alsof je in Frankrijk bent…

Knus Tuinhuis in Sevenum is uiterst charmant vakantiehuis met in de directe omgeving een prachtige natuur.

Naast de eigen afwisselende natuur op het terrein ligt aan de ene kant Nationaal Park de Groote Peel en aan de andere de Maas.

Nationaal Park De Groote Peel* is een weids, waterrijk en stil hoogveengebied dat vooral bekend staat om zijn vele vogelsoorten en bijzondere geschiedenis. Overal in het landschap zijn de ‘littekens’ van de turfwinning in het verleden nog zichtbaar. De Groote Peel zelf kun je mede dankzij de knuppelbruggen te voet verkennen. Alle peelgebieden zijn rondom met de fiets te bewonderen.

Naast het Knus Tuinhuis in Sevenum ligt Gasterie de lieve Hemel met een bistrobar en wijnbar waar je heerlijk kunt eten en borrelen. Je hoeft je auto niet mee te nemen, je kunt gewoon te voet naar huis, hoe leuk is dat? Je kunt dit schattige vakantiehuis ook combineren met Boutique Appartement in Sevenum, een heerlijk vakantiehuis voor 6 personen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk

Sainte Maxime,

frankrijk