Home » Accommodaties » La Fermette du Merle
Crux-la-Ville,
 frankrijk

La Fermette du Merle

La Fermette du Merle is een authentiek en romantisch vakantiehuis voor 2 personen. Deze unieke gîte bevindt zich in een gehucht op een heuvel nabij Crux-la-Ville (Bourgogne) in Frankrijk. De “fermette” (kleine boerderij) uit de 19e eeuw is met veel passie en liefde opgeknapt door de eigenaren.

  • 2 personen
  • 1 slaapkamer
  • 1 badkamer
  • Tuin van 6000m2
  • Prachtig uitzicht over de heuvels
  • Huisdieren niet toegestaan

Een droom werd werkelijkheid…

La Fermette du Merle is echt een droom vakantiehuis. Morgane en Arvid besloten vorig jaar hun droom na te jagen en niet te wachten totdat ze gepensioneerd waren.

Ze werden verliefd op de Bourgogne, dat in het teken staat van glooiende heuvels, slingerende wegen en bossen zover het oog reikt.

Arvid schreef in een blog; “Het leven staat er stil. Als ik over de regio spreek dan vertel ik al snel “Er gebeurt daar helemaal niets!”. De mensen doen hun ding, werken op de boerderij of zijn bezig met hun eigen winkeltje in één van de velen (zo goed als verlaten) dorpjes. Ze kijken niet verder dan hun eigen regio. Parijs is, ondanks dat het slechts twee uur rijden is, een stad ver weg waar ze misschien één keer in hun leven zullen komen”.

Een verblijf in La Fermette du Merle laat je kennis maken met de prachtige natuur, de onvoorstelbare rust en het authentieke Franse leven: La Douce France.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk