Home » Accommodaties » Landelijke Schapenschuur in Boksum
Boksum,
 nederland

Landelijke Schapenschuur in Boksum

Het zonnige en sfeervol ingerichte vakantiehuis Landelijke Schapenschuur in Boksum is voor 4 personen en ligt prachtig gelegen onder de rook van Leeuwarden (Culturele hoofdstad van Europa in 2018). Het vakantiehuis is gelegen aan het water en per kleine boot is heel Friesland bereikbaar.

  • 4 personen
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • Aan het water met prachtig uitzicht over de landerijen
  • Huisdieren niet toegestaan

Licht, lucht, ruimte en privacy…

De Landelijke Schapenschuur in Boksum is een echte voormalige schapenschuur omgebouwd tot een sfeervolle, moderne woning met een entresol. De ruimte beschikt over veel ramen en openslaande deuren waardoor de ruimte veel (zon)licht toelaat.

Op de beneden verdieping is een ruime woonkamer annex keuken. Hier is ook een twee persoons slaapkamer en de badkamer met douche & toilet te vinden.

De bovenverdieping van de Landelijke Schapenschuur in Boksum is via een steile trap te bereiken (minder geschikt voor mensen met mobiliteitsproblemen en hele kleine kinderen). Hier is nog een slaapkamer met 2 royale 1-persoonsbedden.

Gasten hebben toegang tot de gehele woning. Het gastenverblijf beschikt over twee zonneterrassen waar u een prachtig uitzicht heeft over de weide landerijen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk

Sainte Maxime,

frankrijk