Home » Accommodaties » Natuurhuisje Hoeve Waterschap
Echtenerbrug,
 nederland

Natuurhuisje Hoeve Waterschap

Natuurhuisje Hoeve Waterschap is een romantisch vakantiehuisje voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Dit kleine knusse huisje ligt naast een nostalgische boerderij op een terrein met Boeren tenten en Bell tenten. Naast een heerlijke veranda heeft het ook een hottub.

  • 4 personen (2 volw en 2 kinderen)
  • 1 badkamer
  • 1 slaapkamer + bedstee voor kinderen
  • Dichtbij het Tjeukemeer
  • Huisdieren niet toegestaan

Super kindvriendelijk…

Natuurhuisje Hoeve Waterschap is een super romantisch en stijlvol ingericht vakantiehuisje in Friesland. Het staat op een landelijk terrein vlak naast een nostalgische boerderij.

Dit heerlijke plekje is bijzonder leuk met kinderen want naast een speeltuin lopen er ook kippen en geiten rond en staan er koeien en paarden in de wei.

Op ongeveer 3 km afstand van Natuurhuisje Hoeve Waterschap ligt het Tjeukemeer waar je met een gehuurde elektrische sloep naar toe kunt varen.

Echtenerbrug (of Ychtenbrêge zoals het in Friesland uitgesproken wordt) vormt samen met Delfstrahuizen (oftewel Dolsterhûzen) een tweelingdorp. Je vindt hier in beide dorpen super gezellige terrasjes aan het water waar je heerlijk kunt genieten van de voorbij varende boten.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Sainte Maxime,

frankrijk