Home » Accommodaties » Natuurhuisje Lille
Lille,
 belgie

Natuurhuisje Lille

Natuurhuisje Lille is een prachtige bosvilla voor vier personen (tot zes voor families met kinderen) gelegen in de provincie Antwerpen in België. De Bosvilla is een uniek vakantiehuis voor een ontspannen verblijf in de natuur met veel privacy. Het ligt aan de rand van een kempisch (privé)bos, aan het eind van een doodlopende gravelweg.

  • 4 personen (met kinderen tot 6 personen)
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • 5000m² privé bos & hottub
  • Honden niet toegestaan

Alleen maar groen...

Natuurhuisje Lille is ontworpen met respect voor de natuur. De zwarte afwerking blendt helemaal in het recent opgewaardeerde privé bos.

De ‘zon-volgende’ constructie heeft een volledig intensief groen dak, daardoor is de verhardingsvoetafdruk (inclusief terrassen) veel kleiner dan de toegestane oppervlakte.

Gedurende het ontwerp en de bouw van de Bosvilla, hebben wij de tijd genomen om het verwaarloosde bos te herstellen. Zo heeft de eigenaar meer dan 1000 nieuwe aanplantingen gedaan en inmiddels zien ze de beplanting en dieren helemaal opleven.

Tijdens een verblijf in Natuurhuisje Lille hoef je je geen moment te vervelen met een grillring-barbecue, een buitenvuurplaats, een hottub en een schommelbank tussen de bomen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Saint Remy de Provence,

frankrijk