Home » Accommodaties » Natuurhuisje Meersel-Dreef
Hoogstraten,
 belgie

Natuurhuisje Meersel-Dreef

Natuurhuisje Meersel-Dreef is een romantisch en sfeervol vakantiehuis voor 4 personen, gelegen in Hoogstraten in de provincie Antwerpen (België). Je komt hier helemaal tot rust in de prachtige natuur of in de hout gestookte hottub en barrel sauna. En wat dacht je van wakker worden van het gezang van de enorme hoeveelheid vogels zoals koperwieken, koolmeesjes, roodborstjes, boomkruipers en zelfs grote bonte spechten.

  • 4 personen
  • 1 slaapkamer en slaapzolder
  • 1 badkamer
  • Hout gestookte hottub & barrel sauna
  • Huisdieren toegestaan

Midden in de natuur…

Natuurhuisje Meersel-Dreef in het noordelijkste puntje van België, waar je uitkijkt over de prachtige natuur waar je vaak wild kunt spotten.

Het is toch fantastisch om wakker te worden en een hert te zien grazen of een haas voorbij te zien schieten? Of in slaap te vallen terwijl een bosuil je welterusten wenst.

Vanuit Natuurhuisje Meersel-Dreef kun je echt alle kanten op. Je kunt gaan fietsen langs de “Mark”, wandelen in het Mariapark of genieten van de heide en de bossen nabij de Strijbeekse Heide en Chaam.

Voel je de behoefte om na de rust toch ook de hectiek op te zoeken, bezoek dan de gezellige steden Breda óf Hoogstraten. Ook het geboortedorp van Vincent van Gogh, Zundert is maar 15 minuten rijden. Hier wordt in het Van GoghHuis een vaste presentatie getoond; ‘De wortels van een meester’, wat zeker de moeite waard is om te bezoeken.

Er is zoveel leuks te doen in de omgeving!

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Arnemuiden,

nederland