Home » Accommodaties » Natuurhuisje Tiny Roof – Koudum
Koudum,
 nederland

Natuurhuisje Tiny Roof - Koudum

Natuurhuisje Tiny Roof – Koudum is een romantisch tiny house voor 2 personen, dichtbij de Friese meren met een geweldig uitzicht over de weilanden in Friesland. Van het vroege voorjaar tot in de late herfst kun je hier een heerlijke vakantie beleven met z’n 2-en.

  • 2 personen
  • 1 badkamer
  • 1 slaapkamer
  • Dichtbij de Friese meren
  • Huisdieren niet toegestaan

Op en top romantisch…

Natuurhuisje Tiny Roof – Koudum is een super romantisch en stijlvol ingericht Tiny House in Friesland. Het staat op een landelijke mini camping in Friesland.

Vanuit het Tiny House en je eigen privéterras / tuin geniet je optimaal van het groene uitzicht. Wilde bloemen, weidevogels, hazen, koeien en als je geluk hebt een ree.

En wil je toch wat actiever zijn, dan zijn er voldoende wandel- en fietstochten in de nabije omgeving. Binnen 20 minuten lopen of 5 minuten met de auto ben je bij de Friese meren.

Een echte aanrader is om Sneek te bezoeken tijdens je verblijf in Natuurhuisje Tiny Roof – Koudum. Binnen een half uurtje sta je midden in het centrum van de stad waar je omgeven wordt door historie, leuke winkeltjes en sfeervolle terrasjes.

Voor de watersporter zijn er talloze verhuurbedrijven waar je open zeilbootjes, zeiljachten, sloepen, motorkruisers of SUP-boarden kunt huren. Friesland is zo mooi!

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk

Sainte Maxime,

frankrijk