Home » Accommodaties » Tiny House Undra
Uddel,
 nederland

Tiny House Undra

Tiny House Undra is een romantisch vakantiehuis voor 4 personen. Tijdens je verblijf in Tiny House Undra ervaar je rust & ruimte en zit je echt middenin het bos op een kleinschalig park in Uddel (Gelderland). Undra doet haar naam eer aan, Undra is een Zweedse vertaling voor ‘verwondering’.

  • 4 personen
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • Op kleinschalig vakantiepark
  • Gelegen in het hart van de Veluwe
  • Huisdieren niet toegestaan

Echt midden in de natuur…

Tiny House Undra heeft een sfeervolle veranda waar je heerlijk met een kop koffie kunt genieten van de bosachtige tuin. Met name de sfeerverlichting maakt het tot een idyllisch plekje.

Het kleinschalige vakantiepark waarom dit sfeervolle vakantiehuis te vinden is, staat vooral bekend om de rust en de vriendelijkheid. Ook heeft het vakantiepark 2 verwarmde buiten zwembaden, diverse speeltuinen en een dierenweide.

Ga je graag de natuur in? Dan loop je via de dierenweide, in 5 minuten naar de rand van het bos. Nog 5 minuten verder kom je via het bos bij het mooie Uddelermeer of het prachtige Kroondomein. Hier kun je echt kilometers lopen over de heide of door het bos.

Ben je benieuwd naar de omgeving van Tiny House Undra? De leuke stadjes zoals Leuvenum, Garderen en Staverden zijn zeker de moeite waard om te bezichtigen. Maar ook de grotere plaatsen zoals Apeldoorn en Harderwijk liggen op ongeveer 15 minuten rijafstand en zijn ook de moeite waard om naar af te reizen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk

Sainte Maxime,

frankrijk