Home » Accommodaties » Vakantiedomein Maziéras
Pensol,
 frankrijk

Vakantiedomein Maziéras

Vakantiedomein Maziéras is een statige Franse boerenhoeve met 5 vakantiehuizen voor 2 t/m 8 personen, omringd door oude bomen en een bloemen geurend grasland in het topje van de Dordogne. Hier kun je echt genieten van ‘La Douce France’, de authentieke dorpjes en marktjes, uitstapjes of wandelen in de aangrenzende bossen.

  • 5 vakantiehuizen voor 2 t/m 8 personen
  • Verwarmd zwembad
  • Kinderparadijs met speelschuur, tafeltennis, voetbaltafel en trampoline
  • Tables d’hôtes
  • Huisdieren niet toegestaan

Gezelligheid en genieten staan voorop…..

Het motto op Vakantiedomein Maziéras is “Samen genieten én andere leuke mensen ontmoeten”. Alles mag en niets moet….. jij hebt vakantie.

Samen met de andere gasten lekker lang tafelen, genieten van lekker eten met heerlijke wijn, een duik in het zwembad, fietsen, wandelen, loungen in de buitenhuiskamer of op je ligbed op je privé terras. Of gewoon helemaal niets.

Vakantiedomein Maziéras heeft een kindvriendelijke binnenplaats, een stoere speelschuur en een omheind (verwarmd) zwembad.

De stoere speelschuur is een ideale plek voor groot en klein. Er staan loopfietsjes, een kast vol spelletjes en speelgoed, er hangt een groot krijtbord en er staat een tafeltennis en tafelvoetbaltafel.

Grenzend aan de speelschuur is een groot grasveld met trampoline en een schommel. Voor de tieners is de speelschuur een fijne plek om te hangen met Wifi.

Hoe heerlijk is dat?

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Saint Remy de Provence,

frankrijk