Home » Accommodaties » Vakantiehuis Hof van Strijbeek
Strijbeek,
 nederland

Vakantiehuis Hof van Strijbeek

Vakantiehuis Hof van Strijbeek is een romantisch houten huisje voor 4 personen. Het ligt midden in een landelijke en bosrijke omgeving en is gesitueerd aan de rand van een prachtig natuurgebied rondom het Goudbergven, ten zuiden van Breda. Dit unieke plekje heeft een ruime eigen tuin en een sfeervolle inrichting met stijlvolle accessoires.

  • 4 personen
  • 1 slaapvide en slaapbank in de woonkamer
  • 1 badkamer
  • Overkapte lounge set
  • Mogelijkheid voor ontbijt in het vakantiehuis
  • Huisdieren niet toegestaan

Voor de echte natuurgenieters…

Vakantiehuis Hof van Strijbeek ligt aan de Strijbeekse Heide. Dit uitzonderlijk mooie en rustige natuurgebied ligt ten zuiden van Breda, op de grens met België. Het bestaat uit bossen, heide en vennen en wordt omringd door akkers, weilanden en andere natuurgebieden zoals de Markvallei.

Dit is een prachtige omgeving om eindeloos te wandelen en te fietsen. Op en langs de Strijbeekse Heide zijn diverse wandelroutes uitgezet waaronder het Grenslandpad en de Smokkelaarsroute.

Heb je even genoeg rust gehad dan ligt de gezellige bourgondische stad Breda of het bruisende Ginneken op ongeveer 10 kilometer en het Belgische Hoogstraten ligt op 12 kilometer afstand van Vakantiehuis Hof van Strijbeek gelegen.

Dus voor een ieder wat te wensen. Naast dat het bedlinnen en de handdoeken klaar liggen kun je ook ontbijt reserveren voor in je huisje. Laat je maar eens lekker verwennen.

♥ Ontdek, Bewonder & Geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk