10 Luxe vakantiehuizen aan het water

leestijd: 5 minuten

Genieten van rust en kalmte tijdens je vakantie? Kies dan voor een luxe vakantiehuis aan het water. Voor reizigers die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie, heeft Villapparte een zorgvuldig samengestelde selectie gemaakt van tien luxe vakantiehuizen aan het water.

Vakantie aan het water werkt rustgevend

Vakantiehuizen aan het water bieden niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook een kans om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Of je nu kiest voor een afgelegen huisje of een luxueuze villa aan een rustige rivier: een vakantie bij het water belooft een onvergetelijke ervaring te worden waarbij je volledig kunt ontspannen en opladen. Samen met je partner of een weekendje weg met familie.

Populaire vakantiebestemmingen aan het water

Bij Villapparte bieden we gezellige en luxueuze vakantiehuisjes aan het water. Op verschillende plekken in Europa kun je genieten van een romantische en gezellige vakantie. Ontdek de vakantiehuisjes aan het water in onder andere België, Nederland, Mallorca en Duitsland.

Vind het perfecte luxe vakantiehuis aan het water

Laat je verrassen door verschillende luxe voorzieningen zoals privé zwembaden of jacuzzi’s, aanlegsteigers die zorgen voor een onvergetelijk verblijf aan het water. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje voor twee, een familievakantie vol avontuur of een rustig vriendenweekend: bij Villapparte vind je gegarandeerd het perfecte vakantiehuis dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je inspireren!

1. Vakantiehuis Strandplevier – Park Waterdunen

In Breskens, Zeeland vind je dit gezellige vakantiehuisje terug. Het huisje is gelegen op vakantiepark Park Waterdunen, dicht bij de zee en met zicht op de getijdenduiker. Hierdoor heb je een prachtig uitzicht wanneer je ‘s ochtends opstaat! Maak gezellige uitstapjes naar Brugge of Knokke en geniet van de luxe winkels en leuke terrasjes.

2. Vakantiehuis Blu Marine

Maak kennis met Villa Blu Marine: een luxe vakantievilla voor 6 personen met een adembenemend uitzicht op zee, gelegen in het charmante Cala Ratjada in Mallorca. Op slechts 100 meter afstand van het strand en de prachtige baai Cala Font de Sa biedt deze villa een unieke ervaring voor een ontspannen vakantie. Geniet van zicht op zee vanaf het grote privé zwembad!

3. Villa Oesterdam Deluxe 8

In Zeeland vind je deze luxueuze villa voor 8 personen. Dankzij de grote raampartijen en de grote tuin geeft dit vakantiehuisje een ruim gevoel. Ontdek diverse schilderachtige dorpjes en historische steden in een uniek landschap!

4. Vakantiehuis Tureluur –  Park Waterdunen

Vakantiehuisje Tureluur is geschikt voor 6 personen: op het ruime terras kun je genieten van het uitzicht over de prachtige natuur. Op 20 minuten van de Belgische grens ontdek je verschillende gezellige Belgische steden: ga een dagje shoppen in Knokke, cultuur opsnuiven in Brugge of een terrasje pikken in Antwerpen.

5. Vakantievilla Seaview

Lekker genieten in Corsica? Dat doe je in vakantievilla Seaview. Deze stijlvolle villa beschikt over een privé zwembad en ligt op korte afstand van een prachtig zandstrand. Vanuit elke kamer van deze strakke en elegante villa geniet je van een mooi uitzicht op de betoverende baai van Ajaccio, met de meest prachtige zonsondergangen.

6. Vakantiehuis Ridderstee Luxe 8

Deze luxe villa voor 8 personen ligt op nog geen kilometer van het strand. Perfect voor waterliefhebbers! Na een dagje waterpret, kun je samen genieten op het ruime terras van een heerlijke BBQ met zonsondergang. Maximaal genieten!

7. Vakantiehuis Sea Lodge    Bloemendaal

Deze lodge is comfortabel en sfeervol ingericht, volledig met grote raampartijen waardoor je optimaal kan genieten van de omgeving! Het vakantiehuisje is gelegen op een vakantiepark, waardoor je verschillende faciliteiten in de buurt hebt.

8. Nature Lodge met Hottub

Ontdek de Nature Lodge met Hottub, een luxe en milieuvriendelijke accommodatie voor 4 personen. Deze unieke vakantiewoning is smaakvol ingericht in een Scandinavische stijl, waarbij de nadruk ligt op het binnenbrengen van het buitengevoel. Omdat de lodge gelegen is op een vakantiepark, kun je gebruik maken van de verschillende faciliteiten! Perfect voor een familievakantie.

9. Exclusive Lakeside Cottage

Ga voor een luxueuze vakantie in deze prachtige vrijstaande cottage met een privé steiger. Vanaf daar kun je met het huurbootje de omgeving verkennen. Zalig genieten op het water! Op het Center Parks Terhills Resort zijn er veel faciliteiten voor een onvergetelijke vakantie. Je komt naar Terhills Resort om in stijl te genieten van de rust.

10. Baayvilla 11 Whirlpool

Ontdek Baayvilla 11 Whirlpool, een luxe vakantievilla voor 6 personen, direct gelegen aan het prachtige Lauwersmeer. Vanuit de woonkamer met openslaande deuren stap je zo de zonnige tuin in, waar je een heerlijk terras aan het water vindt. Ontspan in je eigen whirlpool en maak gebruik van de gedeelde zwemsteiger voor ultiem plezier aan het water.

Luxe vakantiehuisje aan het water huren

Op zoek naar een luxe vakantiehuisje aan het water? Bij Villapparte vind je een uitgebreide selectie van prachtige vakantiehuizen op de mooiste locaties. Zowel villa’s aan het water maar ook luxueuze huisjes aan zee. Begin vandaag nog met het plannen van jouw droomvakantie en huur een luxe vakantiehuisje aan het water bij Villapparte.

delen op jouw socials