Accommodatie

Authentiek & romantisch….

In de prachtige omgeving van Uzès vind je vakantiehuis De Orangerie voor 2 personen. Deze idyllische plek tegen een echt Chateau is een aanrader voor diegene die op zoek is naar rust, ruimte en romantiek met z’n tweeën.

Vanuit de salon is er een mooi uitzicht op de tuin met 2 smeedijzeren tunnels, die ervoor zorgen dat je hier heerlijk de schaduw kunt opzoeken.

Naast de rust en schoonheid van De Orangerie is er in de omgeving ook genoeg te ontdekken. Zo sta je binnen 15 minuten in het historische centrum van Uzès.

En een bezoek aan Le Pont du Gard mag niet ontbreken tijdens je vakantie. Het is namelijk één van de meest bekende en bezochte attracties van Frankrijk. Moet je toch gezien hebben?!

Naast De Orangerie verhuren de eigenaren ook La Belle Casa, wat je ook terug vindt op dit prachtige domein en Vakantiehuis La Mer, aan de kust in Egmond aan Zee in Nederland.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Frankrijk

Provincie

Languedoc-Roussillon

Aantal Personen

1, 2

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?