Accommodatie

Authentiek & romantisch….

In de prachtige omgeving van Uzès vind je La Belle Casa voor 2 personen. Deze idyllische plek naast een echt Chateau is een aanrader voor diegene die op zoek is naar rust en ruimte met z’n tweeën.

Naast dat je in La Belle Casa een heerlijke vakantie zult hebben is er in de omgeving ook genoeg te ontdekken.  Zo sta je binnen 15 minuten in het historische centrum van Uzès.

Hier is een bezoek aan de Kathedraal Saint-Théodorit of het Bisschoppelijk paleis een absolute must. Ook is het super leuk om Musée du bonbon te bezoeken. Dit museum vertelt de geschiedenis en de fabricatie van de snoepjes van het merk Haribo. Super leuk met kinderen maar zeker ook voor volwassenen.

Tot slot mag Le Pont du Gard niet ontbreken op je TO DO lijst deze vakantie. Het is namelijk één van de meest bekende attracties van Frankrijk, waardoor het in de top vijf staat van de meest bezochte toeristische attracties in Frankrijk. Moet je toch gezien hebben?!

Naast La Belle Casa verhurende eigenaren ook De Orangerie, wat je ook terug vindt op dit prachtige domein en Vakantiehuis La Mer, aan de kust in Egmond aan Zee in Nederland.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Frankrijk

Provincie

Languedoc-Roussillon

Aantal Personen

1, 2

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?