Accommodatie

Alsof je in Frankrijk bent…

Knus Tuinhuis in Sevenum is uiterst charmant vakantiehuis met in de directe omgeving een prachtige natuur.

Naast de eigen afwisselende natuur op het terrein ligt aan de ene kant Nationaal Park de Groote Peel en aan de andere de Maas.

Nationaal Park De Groote Peel* is een weids, waterrijk en stil hoogveengebied dat vooral bekend staat om zijn vele vogelsoorten en bijzondere geschiedenis. Overal in het landschap zijn de ‘littekens’ van de turfwinning in het verleden nog zichtbaar. De Groote Peel zelf kun je mede dankzij de knuppelbruggen te voet verkennen. Alle peelgebieden zijn rondom met de fiets te bewonderen.

*bron: Nationaal Park De Groote Peel 

Naast het Knus Tuinhuis in Sevenum ligt Gasterie de lieve Hemel met een bistrobar en wijnbar waar je heerlijk kunt eten en borrelen. Je hoeft je auto niet mee te nemen, je kunt gewoon te voet naar huis, hoe leuk is dat? Je kunt dit schattige vakantiehuis ook combineren met Boutique Appartement in Sevenum, een heerlijk vakantiehuis voor 6 personen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Limburg

Aantal Personen

1, 2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?