Accommodatie

Luxe en duurzaam…

De Nature Lodge met Hottub heeft een overdekte veranda waarbij de binnen- en buitenruimte natuurlijk in elkaar overlopen.

Met het gebruik van natuurlijke materialen is er rekening gehouden met de duurzaamheid van dit unieke vakantiehuis. Zo zijn de lodges voorzien van een warmtepomp, zijn ze volledig elektrisch en goed geïsoleerd.

De Nature Lodge met Hottub staat op The Valley, een kleinschalig vakantiepark met exclusieve vakantiewoningen. The Valley is een uitbreiding van Park Wilsumer Berge wat ligt tussen Emmen en Enschede in Duitsland.

Naast de Nature Lodge met Hottub zijn er nog 2 types van dit unieke vakantiehuis, de “gewone” Nature Lodge of de Nature Lodge met Panorama Sauna.

Als gast op The Valley mag je gebruik maken van alle faciliteiten op Park Wilsumer Berge, zoals zwemmen in de recreatieplas met groot zandstrand, deelnemen aan de activiteiten met de uitgebreide sport- en spelmogelijkheden of het genieten van een hapje en een drankje op het sfeervolle terras of in het restaurant.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Duitsland

Provincie

Nedersaksen

Aantal Personen

2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?