Ga naar de vorige pagina

Accommodatie

Op en top romantisch…

Tuinkamer de Waterjuffer – B&B de Vrijstaten is een luxe en romantisch plekje gelegen in de voormalige schuur aan de achterzijde van het woonhuis.

Deze prachtige B&B heeft een ruime badkamer met luxe douche en toilet en een kleine kitchenette met koelkastje. Verder is het heerlijke 2-persoons bed in een kastenwand geïntegreerd zodat er voldoende ruimte overblijft voor de zithoek.

Tuinkamer de Waterjuffer – B&B de Vrijstaten is ruim en lekker zonnig vanwege de vele ramen en dubbele tuindeuren op het zuidoosten.

Het erf van B&B de Vrijstaten ligt midden in het nationaal park met een fantastisch uitzicht over de wuivende rietpluimen en plassen.

Naast deze romantisch B&B kamer verhuurt B&B de Vrijstaten ook Vakantiehuis de Rietvogel en Appartement de Zwaan. 3 prachtige accommodaties in een nog mooiere omgeving.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Overijssel

Aantal Personen

1, 2

Unieke overnachting boeken?

Voor reserveringen of informatie over deze unieke en fijne vakantieplek link je door naar de website van de eigenaar / verhuurder door op de roze knop te klikken; Ga naar website verhuurder.

  • Op de website van de eigenaar / verhuurder vind je alle relevante informatie en huurprijzen.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar / verhuurder een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar / verhuurder.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?