Ga naar de vorige pagina

Accommodatie

Midden in een natuurgebied…

Vakantiehuis de Rietvogel – B&B de Vrijstaten ligt echt in een uniek gebied. De enorme veenplassen (trekgaten of weren) zijn ontstaan door het steken van veen/turf. Hierdoor is het een ideaal gebied geworden om per fluisterboot of kano te verkennen.

Het erf van Vakantiehuis de Rietvogel – B&B de Vrijstaten ligt midden in het nationaal park met een fantastisch uitzicht over de wuivende rietpluimen en plassen. Naast dit prachtige vakantiehuis verhuurt B&B de Vrijstaten ook Appartement de Zwaan en Tuinkamer de Waterjuffer. 3 prachtige accommodaties in een nog mooiere omgeving.

Dichtbij het romantische vakantiehuis kun je een fluisterboot huren en je vaart hier meteen het gebied in.

De omgeving leent zich uiteraard ook perfect voor fietsers en wandelaars; er zijn in de omgeving verschillende fietsroutes uitgezet en avontuurlijke wandelaars lopen via het laarzenpad het gebied in waar men met behulp van een trekpontje de vaart over kan steken.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Overijssel

Aantal Personen

4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?