Home » Accommodaties » Appartement de Zwaan – B&B de Vrijstaten
Kalenberg,
 nederland

Appartement de Zwaan - B&B de Vrijstaten

Appartement de Zwaan is een luxe en romantisch appartement voor max. 3 personen in Natuurpark Weerribben-Wieden. In een apart gedeelte van deze prachtige boerderij, B&B de Vrijstaten, is dit charmante appartement gerealiseerd waar je een uniek uitzicht hebt op de zonsondergangen boven de veenplassen.

  • 1 slaapkamer & knusse bedstede
  • 1 badkamer
  • Luxe keuken
  • Privé tuin met prachtig uitzicht
  • Gelegen in het Nationaal Park Weerribben-Wieden
  • Huisdieren niet toegestaan

A room with a view…

Appartement de Zwaan – B&B de Vrijstaten heeft, zoals ze wel eens zeggen; “a room with a view”. Vanuit dit appartement kijk je dus letterlijk over de veenplassen met zijn wuivende rietkragen. In ieder seizoen van het jaar is dit meer dan de moeite waard.

Dit heerlijke appartement heeft een luxe badkamer met een stortdouche en een luxe keuken. Verder vind je op de 1e verdieping een 2-persoons slaapkamer en op de gang een knusse bedstede.

Appartement de Zwaan – B&B de Vrijstaten is ruim en voor de koudere dagen kun je genieten van de pellet kachel.

Het erf van B&B de Vrijstaten ligt midden in het nationaal park met een fantastisch uitzicht over de wuivende rietpluimen en plassen.

Naast dit prachtige appartement verhuurt B&B de Vrijstaten ook Vakantiehuis de Rietvogel en Tuinkamer de Waterjuffer. 3 prachtige accommodaties in een nog mooiere omgeving.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Arnemuiden,

nederland