Home » Accommodaties » Bergresort Zugspitze Ehrwald
Ehrwald,
 oostenrijk

Bergresort Zugspitze Ehrwald

De luxe vakantieappartementen en vakantiehuizen van Bergresort Zugspitze Ehrwald zijn voor 2 tot 10 personen. Je vindt dit prachtige resort te midden van het fantastische alpenlandschap van de Tiroolse bergen direct gelegen in de Zugspitz Arena. In het resort kun je genieten van het verwarmde buitenzwembad, verschillende sauna’s, een ontspanningsruimte en een fitnessruimte.

  • 2 t/m 10 personen
  • 1 t/m 4 slaapkamers
  • 1 t/m 4 badkamers
  • Zwembad, sauna & fitnessruimte
  • Huisdieren in overleg

Veel luxe in een prachtige omgeving...

Bergresort Zugspitze Ehrwald ligt in De Zugspitz Arena, een afwisselend wandelgebied en skigebied in een van de mooiste hoekjes van Tirol.

De Tiroler Zugspitz Arena strekt zich uit over zeven dorpen, allemaal aan de zonnige kant van de hoogste berg van Duitsland, de Zugspitze: Biberwier, Ehrwald, Lermoos, Berwang, Bichlbach, Heiterwang am See en Namlos.

In de zomer je vakantie beleven in Bergresort Zugspitze Ehrwald is ook een aanrader. Met in totaal meer dan 150 wandelroutes om uit te kiezen, is de beslissing niet bepaald eenvoudig. Het hele repertoire is beschikbaar, van gemakkelijke paden tot avonturenpaden tot veeleisende berg- en klimtochten.

De omgeving van dit prachtige resort is dan ook het gehele jaar een absolute aanrader.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Arnemuiden,

nederland