Home » Accommodaties » Boutique Appartement in Sevenum
Sevenum,
 nederland

Boutique Appartement in Sevenum

Boutique Appartement in Sevenum is een romantisch en ruim vakantiehuis voor 6 personen + kinderbedje of babybedje. Dit uiterst knusse vakantiehuis is in een eigen Franse stijl met blauw ingericht. Je uitzicht is volledig op de tuin gericht met zowel zon én schaduw van de oude bomen.

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • Natuur zwembad (gemeenschappelijk)
  • DutchTub en de sauna privé te huren
  • Huisdieren niet toegestaan

Leven als een god in Frankrijk…

Boutique Appartement in Sevenum is uiterst charmant vakantiehuis met in de directe omgeving een prachtige natuur.

Naast de eigen afwisselende natuur op het terrein ligt aan de ene kant Nationaal Park de Groote Peel en aan de andere de Maas.

Nationaal Park De Groote Peel* is een weids, waterrijk en stil hoogveengebied dat vooral bekend staat om zijn vele vogelsoorten en bijzondere geschiedenis. Overal in het landschap zijn de ‘littekens’ van de turfwinning in het verleden nog zichtbaar. De Groote Peel zelf kun je mede dankzij de knuppelbruggen te voet verkennen. Alle peelgebieden zijn rondom met de fiets te bewonderen.

Naast Boutique Appartement in Sevenum ligt Gasterie de Lieve Hemel met een bistrobar en wijnbar waar je heerlijk kunt eten en borrelen. Je hoeft je auto niet mee te nemen, je kunt gewoon te voet naar huis, hoe leuk is dat? En je kunt een verblijf in dit prachtige appartement ook combineren met Knus Tuinhuis in Sevenum, een schattig tuinhuis voor 2 volwassenen en 2 kinderen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Arnemuiden,

nederland