Home » Accommodaties » Modus 4 – Bad Hoophuizen
Hulshorst,
 nederland

Modus 4 - Bad Hoophuizen

De Modus 4 – Bad Hoophuizen is een uniek vakantiehuis voor 4 personen op EuroParcs Bad Hoophuizen, direct aan het Veluwemeer. Ze noemen de Modus ook een eyecatcher met een statement. Zodra je de vakantiewoning ziet krijg je direct een ‘wauw-gevoel’.

  • 4 personen
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • Aan het Veluwemeer
  • Huisdieren niet toegestaan

Duurzaam op vakantie…

De Modus 4 – Bad Hoophuizen is een luxe vakantiehuis, voorzien van de nieuwste snufjes die allen in teken staan van duurzaamheid.

Dit thema wordt extra benadrukt door het nauwe contact met de natuur middels de vele grote raampartijen.

Lichtinval en een trendy design vormen hierin een belangrijk aspect. Deze moderne en uiterst comfortabele woning wil je eigenlijk nooit meer verlaten.

In de Modus 4 – Bad Hoophuizen maak je kennis met het nieuwe recreëren. En dat allemaal op EuroParcs direct aan het Veluwemeer centraal gelegen op de Veluwe tussen Harderwijk en Nunspeet.

Vanaf EuroParcs Bad Hoophuizen loop je zo het strand op, ga je wandelen, zwemmen, surfen of een bootje varen. Of je kunt ook helemaal niks doen, alles is mogelijk. Hoe lekker is dat?

Op dit knusse vakantiepark vind je ook De Modus Wellness 2 – Bad Hoophuizen, een luxe vakantiehuis met sauna voor 2 personen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk