Home » Accommodaties » Natuurhuisje Hutje op de Veluwe
Epe,
 nederland

Natuurhuisje Hutje op de Veluwe

Natuurhuisje Hutje op de Veluwe in Epe voor 6 personen is een romantische chalet en ligt op een unieke en prachtige plek op de Veluwe. Dit unieke vakantiehuis ligt in het bos van Wissel op een privé bosperceel van 2100 m². Hier is het nog eens heerlijk struinen in het omheinde stuk bos.

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • Veranda met loungeset
  • Buiten openhaard
  • Huisdieren niet toegestaan

Alleen maar genieten…

Natuurhuisje Hutje op de Veluwe in Epe heeft een heerlijke ruime overdekte veranda waar je het hele jaar door kunt genieten van de prachtige natuur in alle jaargetijden.

Binnen in de romantische chalet kun je je heerlijk ontspannen door neer te ploffen op de op de bank of een spelletje te spelen met z’n allen aan de gezellige ronde eettafel.

Dit gezellige vakantiehuis heeft alle ingrediënten om van elkaar te genieten én van de rust. Voor een dagje uit is het lastig om te kiezen wat je gaat doen met al dat moois in de buurt.

Natuurhuisje Hutje op de Veluwe ligt op een prachtige locatie aan de rand van de natuurgebieden landgoed Tongeren, Landgoed Welna en het Wisselse Veen. Iedere ochtend is het heerlijk wakker worden met overal uitzicht op het bos.

In de omgeving van Epe is er veel wild te spotten. De boswachter neemt je graag mee op wildsafari of ga zelf op onderzoek uit.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk