Home » Accommodaties » Unbrick One Sauna – Brinckerduyn
Appelscha,
 nederland

Unbrick One Sauna - Brinckerduyn

De Unbrick One Sauna – Brinckerduyn is een luxe vakantiehuis voor 4 personen en ligt in het hartje van Friesland. Bij dit duurzame vakantiehuis is echt aan alles gedacht, van het verlichte oplaadpunt voor de elektrische auto tot de volledig geïntegreerde zonnepanelen.

  • 4 personen (Er is ook een Unbrick One Sauna – Brinckerduyn voor 2 en 6 personen)
  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Opgiet- en infraroodsauna
  • Airconditioning
  • Huisdieren in overleg

Wellness in de Drents-Friese weelde….

In het hart van de Friese natuur, vind je 34 luxe en duurzame vakantiehuizen, waaronder de Unbrick One Sauna – Brinckerduyn in een eigentijdse en authentieke omgeving.

Deze unieke vakantiehuizen zijn voorzien van diverse innovaties zodat je volledig duurzaam kunt genieten van de pure natuur en alle luxe. Verder vind je in de Unbrick One Sauna – Brinckerduyn een Snaidero designkeuken met gevulde wijnklimaatkast, M-line bedden met zelfgekozen kussens, Nespresso Vertuo machine, duurzaam designmeubilair, een oplaadpunt voor elektrische auto’s en fietsen, hoogwaardige domotica en klimaatregeling.

Wil je toch ook de omgeving verkennen dat vind je het uitgestrekte Natuurpark Drents-Friese Wold op korte afstand van dit kleinschalige park. Hier kun je eindeloos genieten van de wandel- of fietstochten.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Arnemuiden,

nederland