Home » Accommodaties » Vakantiehuis Buitenhuis 4
Schoorl,
 nederland

Vakantiehuis Buitenhuis 4

Vakantiehuis Buitenhuis 4 is een knus vakantiehuis voor 4 personen, gelegen tegen de Schoorlse Duinen aan in Schoorl. Het vakantiehuis ligt op een kleinschalig vakantiepark op 15 minuten van het strand.

  • 4 personen
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • Op 15 minuten van het strand
  • Huisdieren toegestaan

Rustig tegen de duinen…

Vanuit Vakantiehuis Buitenhuis 4 op Park Scorleduyn wandel je direct een van de uitgestrektste duingebieden van Nederland in. Hier maak je tussen de hoge duintoppen de mooiste wandel-, fiets en mountainbiketochten.

Een bezoekje aan Buitencentrum Schoorlse Duinen en wandelen over het kabouter- en dierenvriendjespad is absoluut een aanrader met kinderen.

Vanuit het park ben je bovendien met 15 minuten fietsen op het brede strand van Hargen aan Zee, waar je zo de golven in duikt en in een van de strandpaviljoenen een hapje eet.

Vanuit Vakantiehuis Buitenhuis 4 kun je te voet naar het dorpscentrum van Schoorl wandelen, vol gezellige winkeltjes en restaurantjes.

En wil je toch een dagje naar de stad? Dan moet je echt Den Helder gaan bezoeken met haar vele terrassen, winkels en musea.

Opmerking Dormio Resorts: De indeling van de accommodatie kan afwijken. De plattegronden en beelden geven een goede impressie, maar zijn slechts ter illustratie.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Arnemuiden,

nederland