Home » Accommodaties » Vakantiehuis Caprice
Maldegem,
 belgie

Vakantiehuis Caprice

Vakantiehuis Caprice is een prachtige vakantiewoning voor 10 personen wat luxe en comfort biedt in een mooie landelijke stijl. Dit unieke vakantiehuis ligt in Maldegem wat nog een stukje onbekend Vlaanderen is ver weg van de drukte. Het ligt vlak over de Nederlandse grens, tussen Gent, Brugge en Breskens.

  • 10 personen
  • 5 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Landelijke omgeving
  • Huisdieren niet toegestaan

Luxe, groot en landelijk gelegen…

Vakantiehuis Caprice ligt in het prachtige Meetjesland in Maldegem. Hier kun je je helemaal uitleven op de fiets met bossen, velden en in het noorden een uniek krekengebied waar je ook heerlijk kunt wandelen met een uitgebreid wandelnetwerk.

In dit gebied kom je helemaal tot rust. De prachtige steden Gent en Brugge liggen op ongeveer een half uur rijden en zijn vanwege hun authentieke gebouwen zeker een bezoekje waard. Maar ben je niet van de cultuur maar meer van een dagje shoppen dan hoef je je hier niet te vervelen.

Ook een dagje strand is vanuit Vakantiehuis Caprice prima te doen, in een half uurtje sta je op de mondaine boulevard van Knokke Heist. Ook dit is een geweldige plek om onontdekt Vlaanderen te leren kennen.

En vervolgens je dag afsluiten op je heerlijke terras en uiteraard een echt Belgisch Speciaal biertje drinken….dat is pas genieten zoals de Belgen dat doen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Sainte Maxime,

frankrijk