Home » Accommodaties » Vakantiehuis Heydehuis 2-4
Uden,
 nederland

Vakantiehuis Heydehuis 2-4

Vakantiehuis Heydehuis 2-4 is een romantisch en sfeervol houten vakantiehuis voor 2 tot 4 personen. Het heerlijke vakantiehuis ligt tegen de stuifduinen van Bedaf op Vakantiepark Sandberghe in Uden. In de prachtige omgeving van natuurgebied de Maashorst kun je genieten van de frisse boslucht, afwisselende natuur én een privé whirlpool.

  • 2-4 personen
  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Kleinschalig vakantiepark
  • 4-persoons barrel sauna (met reservering) & privé whirlpool
  • Huisdieren in overleg

Een groot avontuur….

Een verblijf in Vakantiehuis Heydehuis 2-4 zal je altijd bijblijven want vervelen hoef je je hier geen moment. Op dit gezellige vakantiepark Sandberghe in Noord-Brabant is er van alles te doen voor jong en oud.

Er is een buitenzwembad, een sauna, meerdere speeltuinen, een jeu de boule baan, een reuzeschaakbord, verschillende parkdieren, een animatieteam en “de Huyskamer” waar jij en je kinderen het optimale vakantiegevoel kunnen ervaren. Een unieke overnachting was nog nooit zo leuk in dit heerlijke houten vakantiehuis.

De verschillende Heydehuisjes liggen op Het Heydeveld waar ook een 4-persoons barrel sauna staat. Deze kun je op een gewenst tijdstip tegen een kleine vergoeding reserveren bij de receptie.

Ook de omgeving van Vakantiehuis Heydehuis 2-4 is de moeite waard. Je kunt een fiets huren of je te voet door de bosrijke omgeving van natuurgebied de Maashorst met de prachtige stuifduinen van Bedaf begeven.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Arnemuiden,

nederland