Home » Accommodaties » Vakantiehuis Ridderstee Luxe 8
Ouddorp,
 nederland

Vakantiehuis Ridderstee Luxe 8

Vakantiehuis Ridderstee Luxe 8 is een ruim, luxe en stijlvol ingericht vakantiehuis voor 8 personen gelegen dichtbij het strand in Ouddorp, Zuid-Holland. De vakantiewoningen zijn duurzaam uitgevoerd, volledig gasvrij en alle woningen worden voorzien van energie door het veld met zonnepanelen achter het vakantiepark.

  • 8 personen
  • 4 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Op 900 meter van het strand
  • Huisdieren niet toegestaan

Dichtbij het strand…

Vakantiehuis Ridderstee Luxe 8 ligt op nog géén kilometer van het strand, de Noordzee, de Brouwersdam en het Grevelingenmeer. Deze plek is echt het walhalla voor iedere watersporter.

Alle vakantiewoningen staan in een rustige, natuurlijke omgeving met prachtige oude bomen en mooi aangelegde waterpartijen. Naast het kleinschalige Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin ligt Vakantiepark de Klepperstee.

Waar je op Ridderstee kunt genieten van de rust en de ruimte, kun je op Vakantiepark Klepperstee genieten van het animatieteam, de speeltuinen en de natuurlijke zwemvijver. Hoe leuk is dat?

En binnen 10 minuten, vanuit Vakantiehuis Ridderstee Luxe 8, ben je bij het Grevelingenmeer waar de fanatieke watersporter naar hartenlust kan surfen, suppen en zeilen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Arnemuiden,

nederland