Home » Accommodaties » Vakantiehuis Strandplevier – Park Waterdunen
Breskens,
 nederland

Vakantiehuis Strandplevier - Park Waterdunen

Vakantiehuis Strandplevier – Park Waterdunen is een nieuw en luxe vakantiehuis voor 4 personen met zicht op de getijdenduiker én dichtbij zee gelegen. Park Waterdunen is een nieuw vakantiepark in het gelijknamige natuurgebied in de buurt van Breskens, Zeeland. In dit natuurgebied bepalen eb en vloed jouw uitzicht en dat verveelt je geen moment.

  • 4 personen
  • 1 slaapkamer en 1 slaapkamer op vide
  • 1 badkamer
  • Overdekt terras
  • Honden zijn toegestaan

Helemaal nieuw….

Vakantiehuis Strandplevier – Park Waterdunen ligt ook letterlijk in het natuurgebied Waterdunen. Dit unieke natuurgebied is een icoon voor Zeeland.

Omdat natuurgebied Waterdunen een deltawerk is bewijst Zeeland hiermee dat ze op de dag van vandaag anders met water omgaat.

Natuurgebied Waterdunen is met haar slikken, schorren, platen en ondiep water een belangrijk tankstation voor vogels en een kraamkamer voor vis. Helaas zijn honden in dit gebied niet toegestaan máár wel op het strand :-).

Hier zijn ze zelfs het héle jaar door welkom mits ze aangelijnd zijn.

Vakantiehuis Strandplevier – Park Waterdunen ligt op 20 minuten rijden van de Belgische grens. Hierdoor kun je gemakkelijk leuke uitstapjes maken naar de diverse gezellige Belgische steden.

Geniet van de romantiek in Brugge, van de luxe winkels in Knokke en de talrijke historische monumenten en terrasjes in Antwerpen.

Op Molecaten Park Waterdunen vind je ook Vakantiehuis Tureluur – Park Waterdunen voor 6 personen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk