Home » Accommodaties » Vakantiewoning Erfgoedpark de Hoop 4-10
Uitgeest,
 nederland

Vakantiewoning Erfgoedpark de Hoop 4-10

Vakantiewoning Erfgoedpark De Hoop 4-10 is een luxe vakantiehuis voor 4 tot 10 personen en bevindt zich op een kleinschalige vakantiepark op een unieke, historische locatie aan de rand van een natuurgebied direct aan het Uitgeestermeer. Het vakantiepark heeft uitstekende zwem- en watersportmogelijkheden binnen handbereik én het heeft een uitstekend restaurant, ijssalon en natuurspeeltuin voor de kinderen.

  • 4-10 personen
  • 4 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Robuuste buitenkeuken met Bastard barbecue
  • Huisdieren niet toegestaan

Luxe en kindvriendelijk….

Vakantiewoning Erfgoedpark de Hoop 4-10 heeft aan de voorzijde van de vakantiewoning een ruim terras (veranda) met comfortabel buitenmeubilair. Je kijkt uit over de kinderspeeltuin, zodat jij ontspannen kunt genieten van een drankje terwijl de kinderen zich helemaal uitleven in de speeltuin.

Aan de achterzijde van de accommodatie vind je een riante, omheinde achtertuin voorzien van een robuuste buitenkeuken met Bastard barbecue.

De Bastard is op veel manieren te gebruiken; als slowcooker, als steenoven om pizza’s in te bakken, je kunt er vlees en vis in roken én natuurlijk een lekker stuk vlees op grillen, zoals op een gewone BBQ.

Vakantiewoning Erfgoedpark de Hoop 4-10 is ideaal voor een gezellig weekend weg met familie of vrienden. Een heerlijk vakantiehuis in een prachtige omgeving.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk

Sainte Maxime,

frankrijk