Home » Accommodaties » Villa Weideduyn 10
Schoorl,
 nederland

Villa Weideduyn 10

Villa Weideduyn 10 is een luxe vakantiehuis voor 6 personen in Schoorl, Noord-Holland. De aanwezigheid van de uitgebreide wellness faciliteiten, zoals: een 4-persoons Finse sauna, een infrarood sauna, whirlpool én een douche/ stoomcabine maken deze vakantievilla wel heel uniek.

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • Finse én Infrarood sauna & Whirlpool
  • Huisdieren toegestaan

Chillen in de wellness….

Villa Weideduyn 10 ligt op een unieke locatie aan de rand van het park, met veel privacy en een prachtig weids uitzicht.

Vanuit de whirlpool kun je genieten van het prachtige uitzicht over de landerijen. Waarna je nog kunt na sudderen op de prachtige steigerhouten lounge set.

Vanuit Villa Weideduyn 10 kun je te voet naar het centrum van Schoorl wandelen met de beroemde Klimduin, leuke restaurantjes, een fietsverhuur, winkels en natuurlijk de vele terrassen.

Heb je je fietsen meegenomen dan kun je het strand in ongeveer 15 minuten bereiken. De route die je dan fiets is echt een prachtige route door de duinen die zeker de moeite waard.

En wat ook zeker de moeite waard is, is een bezoekje aan het kunstenaarsdorp Bergen waar je in 35 minuten naar toe wandelt.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk

Sainte Maxime,

frankrijk