Home » Accommodaties » Villa Zeegser Duinen 48 Jacuzzi & Sunshower
Zeegse,
 nederland

Villa Zeegser Duinen 48 Jacuzzi & Sunshower

Villa Zeegser Duinen 48 Jacuzzi & Sunshower is een luxe villa voor 8 personen met een whirlpool / sunshower / stoomdouche, vuurplaats en buitenkeuken. En dit allemaal op een unieke locatie midden in natuurgebied de Drentsche AA in het noorden van Drenthe.

  • 8 personen
  • 4 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Whirlpool / Sunshower / Stoomdouche / Airconditioning
  • Buitenkeuken met barbecue / vuurplaats
  • Huisdieren niet toegestaan

Veel luxe in de natuur….

Als je in Villa Zeegser Duinen 48 Jacuzzi & Sunshower naar buiten loopt dan bereik je de zeer ruime, zonnige tuin op het zuiden met uitzicht over natuurgebied de Drentsche AA. In deze luxe vakantievilla staat het buitenleven centraal.

Tijdens je verblijf in dit heerlijke vakantiehuis zal het je aan niets ontbreken. Ook bij mindere dagen kun je toch nog buiten zitten onder de royale overstek en bij mooie, warme dagen kun je gebruik maken van de airconditioning in de villa.

De omgeving van Villa Zeegser Duinen 48 Jacuzzi & Sunshower is zeer geschikt voor de natuurliefhebbers onder ons. Maar een uitstap naar bijvoorbeeld Groningen of Assen is prima te doen.

En dan bij terugkomst in dit luxe vakantiehuis kun je heerlijk de barbecue aansteken in je buitenkeuken, hoe heerlijk is dat?!

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk