Home » Accommodaties » Wellness Lodge met Sauna
Voorthuizen,
 nederland

Wellness Lodge met Sauna

De Wellness Lodge met Sauna is een luxe vakantiehuis voor 2 personen op een vakantiepark in Voorthuizen, Gelderland. Deze unieke accommodatie ligt prachtig gelegen middenin de natuur en op een ruime plek. De romantische Wellness Lodge met Sauna heeft naast een fijne Sauna, een Sunshower én een vrijstaand ligbad.

  • 2 personen
  • 1 slaapkamer met vrijstaand ligbad
  • 1 badkamer met Sunshower
  • Op vakantiepark aan de rand van de Veluwe
  • Huisdieren in overleg

Even helemaal niets…

De Wellness Lodge met Sauna heeft een prachtige ligging aan de rand van de Veluwe, omgeven door mooie bossen, uitgestrekte heidevelden en leuke dorpjes.

Hier kun je ontspannend vakantievieren in je luxe vakantiehuis maar je kunt ook de omgeving te voet of op de fiets verkennen.

Een vakantie op de Veluwe staat niet alleen bekend om de prachtige natuur maar het bruist ook van de activiteiten. De bossen en eindeloze fiets- en wandelpaden lenen zich uitstekend voor een actief dagje uit.

Ook is het mogelijk om je hond mee te nemen in de Wellness Lodge met Sauna. Hoe fantastisch is het om de omgeving te verkennen met je viervoeter.

En naast de prachtige natuur is het ook heerlijk om een dagje naar Amersfoort of Apeldoorn te gaan. Of bezoek Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk