Op vakantie in één van deze 10 luxe vakantie appartementen?

Lekker een weekje weg. Niet in zo’n groot vakantie, maar net in een knus appartement met dezelfde luxe als thuis? Deze 10 appartementen bieden je precies waar je naar op zoek bent. Villapparte selecteert voor jou de beste vakantiehuizen en luxe appartementen om te huren voor jouw volgende vakantie.

Luxe op vakantie in een ruim appartement

Vakantie draait om een ontspannen sfeer, gezelligheid en even ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Of je nu met je gezin reist, met vrienden, of romantisch met zijn twee: onze appartementen bieden de perfecte balans tussen privacy en luxe. Kies voor een luxe vakantie appartement via Villapparte en ervaar hoe het voelt om echt te kunnen ontspannen in een luxe omgeving.

Bekijk een greep uit ons aanbod vakantie appartementen in Europa

Ben je op zoek naar een ideale plek om je vakantie door te brengen? Bij Villapparte vind je een zorgvuldig samengesteld aanbod van vakantie appartementen in Europa, perfect voor een onvergetelijke vakantie. Of je nu op zoek bent naar een charmant appartement in Frankrijk, een moderne stadswoning in Spanje, of een knus verblijf aan de Italiaanse kust – bij Villapparte is er altijd iets wat aansluit bij jouw wensen. Door een vakantie appartement te huren via Villapparte, ben je verzekerd van kwaliteit, comfort en een unieke ervaring. Ontdek onze 10 favorieten!

1. Dunes Panorama

Ontsnap naar de Nederlandse kust en geniet van pure luxe in het Dunes Panorama appartement. Het is gelegen bij Dormio Breskens Apartments & Penthouses. Dit moderne vakantieverblijf is perfect voor 4 personen en biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Met maar liefst twee balkons heb je een adembenemend uitzicht over de Noordzee en de levendige haven van Breskens. Puur genieten!

2. Apartment Alpenrose am Lift

Ontdek Apartment Alpenrose am Lift: een luxe appartement voor 4 personen dat de perfecte balans biedt tussen alpine-chic en moderne voorzieningen. Dit chalet beschikt over een eigen whirlpool, sauna, terras en een omheinde tuin voor optimale privacy. Met een ideale ski-in/ski-out locatie en op loopafstand van de nieuwe Fleckalm-kabelbaan, ben je in minder dan 10 minuten in het wereldberoemde skigebied van Kitzbühel – Kirchberg. Dit appartement is de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie!

3. Vakantiehuis
De Kustwachttoren

Een unieke locatie voor een weekendje weg: deze oude kustwachttoren biedt een prachtig uitzicht over de zee. In de directe omgeving bevinden zich verschillende restaurants, en na een ontspannende strandwandeling is het aangenaam om te genieten in een nabijgelegen strandtentje. Heerlijk genieten!

4. Appartement de Zwaan – B&B de Vrijstaten

Appartement de Zwaan is een luxe en romantisch appartement voor maximaal 3 personen. Het is gelegen in het betoverende Natuurpark Weerribben-Wieden. Dit unieke appartement in B&B de Vrijstaten biedt een prachtig uitzicht op de zonsondergangen boven de veenplassen en heeft een luxe badkamer en een moderne keuken. Geniet van je privé tuin met adembenemend uitzicht en de pelletkachel op koude dagen. Het ideale toevluchtsoord voor een onvergetelijke vakantie!

5. Appartement Scheveningen 60

Een vakantie dichtbij huis, aan de Nederlandse kust? Natuurlijk! Het moderne Appartement Scheveningen 60 is perfect gelegen met uitzicht op de boten in de haven van Scheveningen. Met de prachtige brede zandstranden en de bruisende sfeer van Scheveningen om de hoek, geniet je van zon, zee en cultuur. Verken de charmante restaurantjes aan de haven, maak een heerlijke wandeling over de boulevard naar de iconische Pier van Scheveningen.

6. Pakhuis Maassluis – B&B

Dit karakteristieke pand, met zijn cultuurhistorische waarde, is onderdeel van een gemeentelijk monument. Het biedt twee sfeervolle appartementen voor 2 tot 4 personen, Pakhuis Maassluis – B&B is niet alleen een fijne plek om te verblijven, maar ook de perfecte uitvalsbasis om de regio te verkennen. Bezoek de bruisende steden Rotterdam, Den Haag of Delft waar je lokale cultuur en winkels kunt ontdekken. Klaar voor een onvergetelijke vakantie?

7. Appartement Scheveningen 22

Appartement Scheveningen 22 biedt luxe en comfort voor 2 personen, met een prachtig uitzicht op de jachthaven. Gelegen nabij de stranden van Scheveningen en het culturele centrum van Den Haag, is dit appartement de perfecte uitvalsbasis voor culturele bezoeken. Geniet van het uitzicht vanaf het balkon, verken de gezellige restaurantjes in de haven, of maak een ontspannen wandeling over de boulevard. Perfect voor een ontspannen vakantie aan de kust.

8. Saalbach Suites

Saalbach Suites is een luxe resort in het Salzburgerland, met smaakvol ingerichte suites voor 2 tot 7 personen. Direct naast het skigebied Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn gelegen, biedt dit resort alles voor een ontspannende en actieve vakantie. Geniet van je eigen wellness- en fitnessruimte in de suite, of maak gebruik van de algemene wellnessfaciliteiten. Met het skigebied op slechts 400 meter afstand, sta je in no-time op de piste. Ideaal voor een luxe wintersportvakantie!

9. Tuinkamer de Waterjuffer – B&B de Vrijstaten

Ben je met z’n twee op zoek naar een gezellige en romantische B&B? Dan hebben we goed nieuws! Deze B&B ligt aan de bosrand waardoor je er echt kunt ontspannen. B&B de Vrijstaten bevindt zich te midden van het nationaal park, met een adembenemend uitzicht op de rustgevende rietpluimen en waterplassen. Klaar om een weekendje te relaxen?

10. Guesthouse
in het Voorhuys

Op vakantie in hartje Doesburg? Dat kan in Guesthouse in het Voorhuys! Het is geschikt voor 2 personen en is gezellig ingericht. Van alle gemakken voorzien! Ontdek de pittoreske steegjes en pleintjes van Doesburg. Op slechts 4 minuten lopen vind je De Waag, het oudste restaurant van Nederland, gevestigd in een historisch pand uit 1478. Perfect voor een romantische en culturele vakantie.

Luxe vakantie appartement huren

Ben je alvast je koffers aan het pakken? Ontdek de vele luxe vakantie appartementen die Villapparte te bieden heeft, zowel in Nederland als daarbuiten. Of je nu op zoek bent naar een romantisch verblijf in een historische stad of een moderne suite aan de kust, bij Villapparte vind je altijd een accommodatie die perfect aansluit bij jouw wensen. Bekijk ons aanbod in Nederland en boek vandaag nog je droomvakantie, dichtbij huis.

delen op jouw socials