Accommodatie

Zowel binnen als buiten geniet je….

Vakantiehuis LOTT Murol is een knus en romantisch vakantiehuis gelegen in het toeristische dorp Murol, waar het huis naar is vernoemd. Het is een heerlijke plek om bij te komen en te genieten. Even weg uit de hectiek en ritme van het dagelijkse leven.

Het vakantiehuis is een sfeervol vrijstaand 2-4 persoons vakantiehuis van 50 m2 met 3 woonlagen. Het leukste aan dit unieke plekje is een touwladder voor de slaapplek van de kids.

In de omgeving, op 2,5 km, ligt een prachtig zwemmeer Lac-Chambon en het mooie berggebied Sancy ligt op 15 autominuten afstand.  Zoveel te zien en te doen om te genieten van de schoonheid van het Franse landschap.

Vakantiehuis LOTT Murol is onderdeel van het LOTT Holiday Homes & More concept van de Nederlandse eigenaren Patricia en Eugene. De vrijstaande vakantiehuizen van LOTT Holiday Homes liggen op unieke locaties in de natuur en vlakbij pittoreske dorpjes. Een heerlijke hideaway om er even samen tussenuit te gaan. Zo vind je in Occitanië Vakantiehuis LOTT Duravel voor 4 personen en in de Haute Vienne Vakantiehuis LOTT Saint Germain les Belles voor 4 personen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Frankrijk

Provincie

Auvergne-Rhône-Alpes

Aantal Personen

1, 2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?