Ga naar de vorige pagina

Accommodatie

Vier vakantie in authentiek Frankrijk….

Vakantiehuis LOTT Saint Germain les Belles is een authentiek en romantisch vakantiehuis gelegen in het midden van Frankrijk, de Haute-Vienne. Het is een heerlijke plek waar je het gehele jaar door vakantie kunt vieren. Hier kun je alle jaargetijden beleven.

Dichtbij dit prachtige vakantiehuis liggen mooie zwemmeertjes en op 30 minuten afstand met de auto vind je Limoges en Brive-la Gaillarde. Ben je op doorreis naar Zuid-Frankrijk, Spanje of Portugal dan is dit huis een perfecte tussenstop op weg naar je eindbestemming want het ligt op 10 autominuten van de snelweg de A20 Parijs/Toulouse.

Vakantiehuis LOTT Saint Germain les Belles is onderdeel van het LOTT Holiday Homes & More concept van de Nederlandse eigenaren Patricia en Eugene. De vrijstaande vakantiehuizen van LOTT Holiday Homes liggen op unieke locaties in de natuur en vlakbij pittoreske dorpjes. Een heerlijke hideaway om er even samen tussenuit te gaan. Zo vind je in de Auvergne Vakantiehuis LOTT Murol voor 2 volwassenen en 2 kinderen en in Occitanië Vakantiehuis LOTT Duravel voor 4 personen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Frankrijk

Provincie

Haute-Vienne

Aantal Personen

1, 2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?