Accommodatie

Authentiek en romantisch Frankrijk….

Vakantiehuis LOTT Duravel is een heerlijk romantisch vakantiehuis gelegen in de regio Occitanië. Het is een echt authentiek dorpshuis, de perfecte uitvalbasis om de streek wandelend, fietsend of met de auto te ontdekken.

De Cahors streek staat natuurlijk bekend om de wijn en de wijnhuizen om te bezoeken, te proeven en ’s-avonds ergens lekker een hapje te gaan eten.

Dit prachtige vakantiehuis ligt op het randje van de Lot-et-Garonne. Een bezoek aan de plaatsen Rocamadour, Sarlat, Villeneuve-sur-Lot is zeker de moeite waard. Het leuke is, dat je vanuit je vakantiehuis LOTT Duravel zo naar de rivier de Lot (3 km) wandelt of fietst. Je kunt gaan kanoën of je bezoekt één van de verschillende grotten.

Vakantiehuis LOTT Duravel is onderdeel van het LOTT Holiday Homes & More concept van de Nederlandse eigenaren Patricia en Eugene. De vrijstaande vakantiehuizen van LOTT Holiday Homes liggen op unieke locaties in de natuur en vlakbij pittoreske dorpjes. Een heerlijke hideaway om er even samen tussenuit te gaan. Zo vind je in de Auvergne Vakantiehuis LOTT Murol voor 2 volwassenen en 2 kinderen en in de Haute Vienne Vakantiehuis LOTT Saint Germain les Belles voor 4 personen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Frankrijk

Provincie

Occitanië

Aantal Personen

1, 2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?