Home » Accommodaties » Villa Saint Véran
Beaumes-de-Venise,
 frankrijk

Villa Saint Véran

Villa Saint Véran is een stijlvolle villa voor 8 personen gelegen in de Vaucluse / Provence in Zuid-Frankrijk. De inrichting van dit unieke vakantiehuis is een combinatie van authentieke elementen met hedendaags comfort.

  • 8 personen
  • 4 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Airco, sauna & zwembad
  • Huisdieren niet toegestaan

Heel veel luxe op een groot landgoed...

In Villa Saint Véran kijk je vanaf je eigen overdekte terras over de prachtig verlichte tuin met verwarmd privézwembad en daarachter de oude olijfbomen.

Deze prachtige villa ligt in een omgeving waar van alles te beleven is. Zo zijn er veel fiets- en wandelroutes mogelijk naar bijvoorbeeld de meeste beroemdste berg de “Mont Ventoux” en “Les dentelles de Montmirail”.

Wil je liever wat historische stadjes bekijken? Binnen een straal van 25 km vanuit Villa Saint Véran vind je de bekende plaatsen Avignon en Orange.

Wat ook zeker de moeite waard is om te bezoeken, is de antiekstad Isle-sur-la-Sorgue, ook wel het Venetië van Frankrijk genoemd.

En vergeet dan ook de stad Vaison-la-Romaine niet met verschillende restaurants, vele pleintjes, verfrissende fonteinen, een Middeleeuws kasteel en winkelstraatjes. Het is één van de ‘plus Beaux Détours de France’.

Laat je verwonderen door de prachtige omgeving van Beaumes-de-Venise!

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk