Deze 10 exclusieve vakantiehuizen in Limburg wil je zien

Ben je echt toe aan vakantie, maar je weet niet waarheen? Ontdek dan deze 10 luxe vakantiehuizen in Limburg, lekker dichtbij huis! Deze vakantiehuizen bieden je alle comfort en luxe die je je maar kunt wensen. Lees snel verder en ontdek in welk huis jij jouw volgende vakantie gaat doorbrengen. Boek nu en geniet binnenkort van een onvergetelijke tijd in het prachtige Limburg!

Heerlijk op vakantie in Limburg

Limburg is de perfecte bestemming voor een heerlijke vakantie. De prachtige natuur, gezellige dorpjes en het bourgondische leven zorgen voor een onvergetelijke ervaring. In deze blog laten we je 10 exclusieve vakantiehuizen zien waar je in alle luxe kunt genieten van je vakantie. Van moderne villa’s tot charmante landhuizen: er is voor ieder wat wils. Lees verder en ontdek jouw ideale vakantiewoning.

De mooiste bezienswaardigheden in Limburg

Limburg heeft zoveel te bieden! Tijdens je verblijf in één van de exclusieve vakantiehuizen kun je genieten van de mooie dorpen en steden die Limburg te bieden heeft. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Maastricht of het gezellige Roermond. Ook is Limburg perfect geschikt voor een wandel- of fietsvakantie: er zijn verschillende wandel- en fietsroutes te ontdekken.

Bekijk ons aanbod luxe vakantiehuizen in Limburg

Benieuwd naar waar je kunt verblijven? Wij hebben een selectie gemaakt van de meest luxe vakantiehuizen in Limburg. Elk huis biedt iets unieks: van schitterende uitzichten tot moderne voorzieningen en volop privacy. Of je nu een romantisch weekendje weg wilt of een vakantie met het hele gezin plant: bij Villapparte vind je de perfecte accommodatie. Ga voor een onvergetelijke vakantie dichtbij huis.

1. Hertogenvilla              Wellness Waterkant

Een weekendje weg met vrienden in Limburg? Dat doe je in deze prachtige villa aan het water. Het vakantiehuis beschikt over een sauna en een bubbelbad. Heerlijk genieten! Binnen 10 minuten ben je in het centrum van Maastricht met mooie terrassen en prachtige winkels. Toch liever de natuur in? Er zijn verschillende heuvellandschappen die je kan bezoeken met de fiets of te voet.

2. Herenhuis Luxe Kids

Weekendje weg met het gezin! Het Herenhuis Luxe Kids is een elegante vakantievilla voor acht personen, voorzien van een sauna en speciaal ontworpen voor gezinnen met kinderen. Gelegen nabij Maastricht in “Het Kids Kwartier” van Dormio Resort Maastricht, een speciaal ingericht gebied voor jonge gezinnen.

3. Vakantiehuis Buitenlust

Vakantiehuis Buitenlust is een luxe, monumentaal huis in het hart van Zuid-Limburg, perfect voor een gezinsvakantie of een romantisch uitje. Geniet van de luxe badkamer met stortdouche, een goed uitgeruste keuken en gezellige avonden bij de houtkachel. Buitenlust heeft een mooie tuin met onder andere een trampoline en een schommel en biedt tal van kindvriendelijke voorzieningen. Ga voor luxe en kindvriendelijkheid in dit vakantiehuis!

4. Landelijk Vakantiehuis in Valkenburg

Een bourgondische sfeer in een heerlijk vakantiehuis! Op de begane grond van het vakantiehuis vind je een ruime boeren leefkeuken met een lange tafel, ideaal voor gezellige diners en lange avonden. De sfeervolle houtkachel biedt extra warmte en gezelligheid.

5. Woodland Lodge 6

De Woodland Lodge 6 is een luxe, vrijstaande cottage voor 6 volwassenen, gelegen in de heuvels van Zuid-Limburg, op vakantiepark Roompot Gulpen. Het vakantiehuis biedt talloze mogelijkheden voor leuke uitjes en verkenning van de omgeving. Geniet van wandel- en fietstochten, bezoek het subtropische zwembad in Gulpen, verken het sfeervolle Maastricht, of ontdek het drielandenpunt in Vaals en het nabijgelegen Duitsland. Genoeg te ontdekken dus!

6. Carrehoeve A Gen Beuke

Zoek niet langer! Heerlijk weg met een grote groep vrienden of de hele familie. Want dit huis is geschikt voor maar liefst 20 personen. Het is gelegen op een schilderachtige locatie met uitzicht op het Geuldal. Deze unieke groepsvilla, compleet met binnenzwembad, is volledig ingericht voor een comfortabele ervaring. Het huis beschikt over 5 slaapkamers, elk met een eigen badkamer en whirlpool. Ontdek het bij Villapparte!

7. Vakantiehuis de Maasduinen in Afferden

Zoek de rust op in dit luxe vakantiehuis in Limburg. Het beschikt over een omsloten tuin die ruimte biedt om heerlijk in te wandelen en te spelen voor de kinderen. Geniet van de sauna, de gezellige houtkachel en de heerlijk ruime keuken!

8. Witte Villa

De Witte Villa is niet alleen een luxe vakantiehuis, maar het biedt een complete ervaring. Met een ruime woonkamer van meer dan 85m2, een uitgebreide professionele keuken, luxe slaapkamers, een zwembad met sauna en een toplocatie, wordt deze vakantie een onvergetelijke ervaring, met vrienden of familie.

9. Vakantiehuis Vakwerkhoeve in Epen

In het hart van het Limburgs Heuvelland vind je dit luxe vakantiehuis. Het huis is gebouwd met eerlijke, natuurlijke materialen, waaronder zandstenen schouwen, leem, eikenhouten balken en handgebakken plavuizen, waardoor binnen en buiten in perfecte harmonie zijn. Ontdek de omgeving te voet of met de fiets en kom tot rust.

10. Boutique Appartement in Sevenum

Boutique Appartement in Sevenum is een charmant vakantiehuis voor 6 personen. Gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving, grenst het aan Nationaal Park de Groote Peel en de Maas. Dit romantische en ruime appartement is ingericht in Franse stijl met een blauw interieur en biedt een knus verblijf met uitzicht op de prachtige tuin.

Vakantiehuis in Limburg huren

Heb je een luxe vakantiehuis gevonden waar je meteen naartoe wilt? Je kan het makkelijk boeken via onze website! Niet alleen in Limburg, maar in heel Nederland hebben we verschillende luxe vakantiehuizen ter beschikking. Ook in onder andere België en Duitsland zijn er veel luxe villa’s, B&B’s en andere accommodaties die je echt wil ontdekken.

delen op jouw socials