Accommodatie

Uitzicht op de haven…

Appartement Scheveningen 60 ligt aan de haven van Scheveningen waar je diverse leuke restaurantjes om lekker te gaan eten vindt. Je kunt ook rustig over de boulevard en naar de Pier van Scheveningen wandelen om lekker uit te waaien.

Met de tram of fiets bereik je met gemak diverse attracties en bezienswaardigheden zoals Sealife op de boulevard (4 km) de miniatuurstad Madurodam (4,4 km), het wetenschappelijke museum Museon ( 2,4 km), het Vredespaleis (3 km) en het hart van de politieke hoofdstad Den Haag: het Binnenhof (3 km).

Vanuit Appartement Scheveningen 60 kun je ook heerlijk slenteren door de kleine straatjes met diverse winkels, restaurantjes en terrasjes. We kunnen je met een gerust hart zeggen; de ideale plek voor een veelzijdige vakantie.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Zuid-Holland

Aantal Personen

1, 2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?