Accommodatie

Moderne en lichte lodge…

Chalet Alpenlodge ligt in het skigebied Galsterberg-Pruggern. Dit is een heerlijk ski gebied voor de beginnende skiër. Ben je al een meer gevorderde skiër? Dan is het skigebied van Schladming – Dachstein een mooie uitdaging voor je.

In de zomer is deze bijzondere omgeving een geweldig wandel – en fietsgebied. Kies een van de verschillende wandelingen in de regio en je gaat je verwonderen over de prachtige omgeving.

Op ongeveer 20 km afstand van Chalet Alpenlodge vind je Schladming wat vooral bekend staat als het “dal der duizend bronnen”. Je vindt hier in de omgeving heel veel bergmeren, duizend bronnen en wel honderd watervallen. Hoe bijzonder is dat?

En dan terug komen in je heerlijke lodge en na genieten in de sauna van het vakantiehuis en daarna neerstrijken op de bank voor het knapperende haardvuur. Dat is pas echt genieten.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Oostenrijk

Provincie

Steiermark

Aantal Personen

4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?