Accommodatie

Luxe met een prachtig uitzicht…

Chalet Turrach Lodge ligt in een sneeuwzeker gebied met brede pistes en snelle comfortabele liften. Vaak valt er zo veel sneeuw op de Turracher Höhe waardoor je gemakkelijk tot aan de Lodge kunt skiën.

De Nocky Express, oftewel de shuttlebus, stopt pal voor Chalet Turrach Lodge en brengt je binnen 5 minuten bij de skiliften. Naast heerlijk skiën kun je op de Turracher Höhe ook langlaufen, winterwandelen, sleeën en schaatsen op de Turrach See.

De Turracher Höhe is echt een uniek gebied wat ook in de zomermaanden een gewilde en veelzijdige vakantiebestemming is. Zo worden er veel themawandelingen en schat zoeken georganiseerd. Uiteraard super leuk met jonge kinderen.

Maar ook heeft dit gebied een Bikepark, de alpenachtbaan Nocky Flitzer en kun je er waterfietsen en suppen. Dat noemen ze nog eens vakantie vieren in een luxe omgeving.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Oostenrijk

Provincie

Steiermark

Aantal Personen

4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?