Accommodatie

Met een blos op je wangen…

Duinlodge 6 Vlissingen is een nieuwe lodge van LARGO Noordzee Resort Vlissingen. Dit luxe vakantiehuis ziet er zo fantastisch uit dat u hem eigenlijk het liefst zelf zou willen hebben.

Betonnen muren in een zeegroene kleur, zachte comfortabele meubelen, een industriële houtkachel. Duinlodge 6 Vlissingen is uiterst smaakvol ingericht.

De tuin is gelegen op het zuiden en de afscheidingen zijn van riet en hoog gras. Nadat u heerlijk geslapen heeft in een van de luxe Auping bedden, met het gekabbel van de zee op de achtergrond, loopt u zo het strand op.

Via de boulevard loopt u zo het centrum van Vlissingen in. Vlissingen is een van de vier culturele hoofdsteden van Zeeland.

U kunt hier terecht voor de beste “arthouse films”, musea en lezingen. Ook vindt u er tal van leuke winkeltjes en heerlijke restaurants.

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Zeeland

Aantal Personen

4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor reserveringen of informatie over deze unieke en fijne vakantieplek link je door naar de website van de eigenaar / verhuurder door op de roze knop te klikken; Ga naar website verhuurder.

  • Op de website van de eigenaar / verhuurder vind je alle relevante informatie en huurprijzen.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar / verhuurder een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar / verhuurder.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?