Accommodatie

Bouw je droom…

Dat is wat de eigenaren Rachel, Willem & Martijn ook dachten. Zij waren op zoek naar een vakantiehuisje maar kwamen thuis met een vakantiepark. Het hele proces van aankoop tot realisatie van het luxe en sfeervolle vakantiepark Het Wylde Pad is gevolgd in de documentaire: “Bouw je droom: Het Wylde Pad“.

Met de nodige strubbelingen is dit unieke avontuur geëindigd in een droompark. Zij zeggen dan ook met trots: “Hier slaap jij net zo goed als thuis, of zelfs beter”. Het Wylde Pad is momenteel een bijzondere locatie voor groot en klein.

Naast de sfeervolle vakantieaccommodaties is er een gezellige bar, een speeltuin & natuurven op het domein. Je kunt zelfs picknicken op het vlot in de Pingo, zoals het ven genoemd wordt.

Een verblijf op Het Wylde Pad gaat je vast en zeker bevallen door de rust, ruimte & gezelligheid. Mocht je toch de omgeving willen bezoeken dan zit je op korte afstand van Dokkum, Leeuwarden en Drachten. Alle drie de moeite waard om te bezoeken.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Friesland

Aantal Personen

1, 2, 3, 4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?